Tälle sivulle päivitetään ajankohtaista tietoa UNA Oy:n Toimintamallin kehittämisen Roundtable-työskentelystä. Mm. Roundtable -tehtävien aikataulut päivitetään tälle sivulle. Roundtable-työskentely mahdollistaa UNA-yhteistyön omistajien avainhenkilöiden osallistumisen UNA Oy:n Toimintamallin kehittämisen vaikuttajaryhmään.

Lisätietoa Toimintamallin kehittämistyöstä tästä uutisesta

Tervetuloa mukaan UNA-yhteistyön ROUNDTABLE-työskentelyyn!

Vaikuttajaryhmän työskentely tapahtuu ROUNDTABLE-ympäristössä. ROUNDTABLE on menetelmä ja työkalu, jonka avulla avainhenkilöt osallistuvat tehokkaasti yhteiseen asioiden käsittelyyn. Fasilitaattori johtaa keskustelua sosiaalisen median ympäristössä ajasta ja paikasta riippumattomasti. Kutsutut henkilöt voivat osallistua keskusteluihin ja intuitiivisiin aikataulutettuihin tehtäviin oman ajankäyttönsä mahdollistamissa puitteissa. Työskentelyn aikataulusta ja sen eri vaiheista ilmoitetaan aina sähköpostitse.

AJANKOHTAISTA: Ensimmäisten vastuujakoa koskevien tehtävien osallistumisprosentit olivat reilun 60% luokkaa. Kiitokset kaikille vastanneille!  

Toinen tehtäväkierros on parhaillaan auki!

Toisten tehtävien aikataulu:

  • AUKEAA: 13.02.2020 (Torstai): 14:00
  • SULKEUTUU: 23.03.2020 (Sunnuntai): 23:59

Mikä on ROUNDTABLE?

ROUNDTABLE on Sofigaten tarjoama palvelu, jonka ideana on koota juuri oikeat ihmiset käsittelemään yhteistä teemaa ajasta paikasta riippumattomasti. Roundtable-työskentelyä johtaa fasilitaattori, joka luo pieniä tehtäviä, joiden avulla edetään kohti tavoitetilaa. Tehtävät ovat pääsääntöisesti aktiivisena 3-4 työpäivää ja ne pyritään suunnittelemaan siten, että niihin osallistuminen ei veisi yli 15 minuuttia kerrallaan. Fasilitaattori myös vetää yhteen tehtävien ja keskusteluiden keskeiset havainnot, viestii niistä osallistujille ja suunnittelee seuraavat tehtävät löydösten pohjalta.

Miten pääsen mukaan?

Olet saanut sähköpostiisi ohjeet Roundtable-ympäristöön liittymisestä.

Onko sinulla kysyttävää ROUNDTABLEsta?

Ota yhteyttä ROUNDTABLE-fasilitaattori Juho Ruottiseen sähköpostilla juho.ruottinen@sofigate.com tai puhelimitse 0405279760.