Rekrytointi

UNA hakee osaajia

UNA Oy on 15.12.2017 perustettu julkisomisteinen osakeyhtiö, jonka omistajina ovat sairaanhoitopiirit, kunnat, kuntayhtymät ja omistajien strategiset kumppanit. Yhtiö toimii koordinoivana ja ohjaavana kehitys- ja asiantuntijayhtiönä, joka tukee soten digitaalisten palvelujen toimintalähtöistä uudistamista ja kehittämistä modulaarisen ja vaiheittain rakentuvan UNA-arkkitehtuurin avulla.

Roolimme kasvaessa ja vastuullisten tehtävien lisääntyessä energinen ja ammattitaitoinen joukkueemme tarvitsee aika ajoin uusia osaajia. Ilmoitamme avoimena olevista tehtävistä näillä sivuilla.

Avoimet työpaikat

Tule mukaan UNA-yhteistyöhön testauspäälliköksi

Haemme UNA-ratkaisujen kehittämiseen testauspäällikköä.

UNA edistää hyvinvointialueiden digitaalisten palvelujen toimintalähtöistä uudistamista laajassa yhteistyössä. UNA-yhteistyössä on toteutettu tiedonhallinta- ja integraatioratkaisu, Ydin UNA, sekä siihen liittyvän ammattilaiselle kohdennetun katselusovellus, Tilannekuva UNA, joka on myös lääkinnällinen laite. Lisäksi Lomake UNA tuottaa apua ammattilaisen arkeen viranomaislomakkeiden digitalisoinnilla. Lisätietoja UNA Oy:stä löytyy yrityksemme sivuilta: https://unaoy.fi/.

Tarjoamme tehtävässä:

Roolissasi vastaat Ydin UNA:n testauksen kokonaisuudesta. Tehtävä sisältää vastuut hyväksymistestauksen suunnittelusta, testauksesta, ja raportoinnista. Keskeistä on organisaatiorajat ylittävän työskentelyyn osallistuvien ammattilaisten työn koordinointi ja eri osapuolien testaustyön tukeminen. Tehtävässä vastaat testausstrategian ja testausprosessien kehittämisestä. Pääset osallistumaan myös testausautomaation kehittämiseen. Lisäksi tehtäviin kuuluu mm. uuden toiminnallisuuden testauksen suunnittelua, regressiotestauksen suunnittelua ja havaintojen tutkimista ja myös testausta.

Odotamme sinulta:

  • Palveluhenkistä, itseohjautuvaa ja ratkaisukeskeistä asennetta
  • Halukkuutta oppia lisää ja intoa tarttua myös monimutkaisiin ongelmiin
  • Näyttöä testauksen koordinoinnin ja johtamisen tehtävistä tietojärjestelmäprojekteissa
  • Kykyä hahmottaa vaativia tietojärjestelmäkokonaisuuksia ja niiden vaatimasta testausstrategiasta tai suunnitelmasta
  • Näyttöä testauksen suunnittelusta ja kehittämisestä
  • Ymmärrystä ja kokemusta testiautomaatiosta ja ketteristä kehitysmenetelmistä
  • Kokemus sote-tietojärjestelmistä ja sote-toimialalta iso etu

Lisätiedot ja hakemus

Tehtävään liittyvät tiedustelut digijohtaja Kimmo Kasteenpohja, +358 44 430 98 51 (ei viikko 10) ja laatupäällikkö Tapio Jakobsson, +358 50 440 6552. 

Lähetä hakemus ja CV 15.3.2022 mennessä osoitteeseen info@unaoy.fi otsikolla TESTAUSPÄÄLLIKKÖ

Ilmoitamme lisää työpaikkoja tällä sivulla!

Sillä välin seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Vieritä ylös