Avoimet työpaikat

UNA hakee osaajia

Oletko kiinnostunut sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuuden ratkaisujen kehittämisestä?

UNA Oy on julkisomisteinen kehitysyhtiö, jonka omistajina ovat sairaanhoitopiirit, jatkossa hyvinvointialueet. Toimimme omistaja-asiakkaidemme kehitys- ja asiantuntijayhtiönä, tuemme sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallinnan, tietojärjestelmien ja digitaalisten palvelujen toimintalähtöistä kehittämistä.

Olemme Yhteiskunnallinen yritys ja tavoitteemme on auttaa julkisia sote-toimijoita kehittämään palvelujaan.

Roolimme kasvaessa ja vastuullisten tehtävien lisääntyessä energinen ja ammattitaitoinen joukkueemme tarvitsee aika ajoin uusia osaajia. Ilmoitamme avoimena olevista tehtävistä näillä sivuilla.

Avoimet työpaikat

IT-arkkitehti (erityisasiantuntija)

Haemme arkkitehtiä UNA-yhteistyössä tapahtuvien sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmien ja tiedonhallinnan kehitystehtäviin.

Tarjoamme tehtävässä:

Tarjoamme vastuullisen roolin ja kansallisen tason asiantuntijatehtävän sekä siinä kehittymisen mahdollisuuden. Pääset mukaan hyvinvointialueiden tulevaisuuden ratkaisujen suunnitteluun. Voimme myös muokata tehtävistä juuri sinulle sopivan, jolloin osaamisesi pääsee esiin ja voit kehittyä työssäsi.

Odotamme sinulta:

Haemme monipuolisen kokemuksen omaavaa henkilöä, odotamme kokemusta erilaisista arkkitehtuurisuunnittelun (esim. kokonaisarkkitehtuuri tai tieto- ja integraatioarkkitehtuuri), vaatimusmäärittelyn tai ratkaisusuunnittelun tehtävistä. Hahmotat kokonaisuuksia ja asioiden välisiä riippuvuuksia. Odotamme sinulta aktiivista kehittämisasennetta, oma-aloitteisuutta ja ratkaisuhakuista toimintaa. Sinulla on intoa tutkia uusia ratkaisuja ja soveltaa niitä asiakaskentässä sekä halua kehittää suomalaista sosiaali- ja terveydenhuollon tiedonhallintaa.

Tulet toimimaan asiakkaidemme kehittämishankkeiden eri vaiheissa, suunnitellen ja ohjaten digitaalista muutosta, tietojärjestelmien sekä toiminnan kehittämistä. Autat eri tasoilla ratkaisuvalinnoissa ja päätöksenteossa. Osallistut tehtävässä tiiviiseen ja laajaan yhteistyöhön, tukien ja koordinoiden myös muiden toimijoiden työtä. Edellytyksenä on hyvät kommunikaatio- ja vuorovaikutustaidot erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Tärkeää on kyky tunnistaa asiakkaan kehitystarpeet ja hakea ratkaisuja hyödyntäen paitsi perinteisiä arkkitehtuurin ja vaatimusmäärittelyn menetelmiä, myös agile-, lean- ja design-ajattelua. Eduksi katsotaan myös kokemus projektinhallinnasta, ketterästä kehittämisestä tai hankinnoista.

Toivomme sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian. Toimipisteemme ovat Helsingissä ja Tampereella, mutta työ onnistuu etänä lähtökohtaisesti mistä tahansa.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja saat tarvittaessa kehitysjohtaja Juha Rannanheimolta, puh. 040 808 0768. Soittoajat: ma 18.7.2022 klo 12–13, pe 5.8.2022 klo 12–13 ja ma 15.8.2022 klo 12–13.

Jätä hakemus 25.8.2022 mennessä osoitteeseen info@unaoy.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja paikka voidaan täyttää sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja yhtiöstä www.unaoy.fi

Ilmoitamme lisää työpaikkoja tällä sivulla!

Sillä välin seuraa meitä sosiaalisessa mediassa.

Vieritä ylös