Photo of a starry sky with silhouettes of people

Kevätkauden tilaisuuksia

HUOM: TAPAHTUMIEN JÄRJESTELYISSÄ MUUTOKSIA. KS. LISÄTIETOJA TÄSTÄ UUTISESTA

OpenEHR Day maaliskuussa Kuntatalolla, Helsingissä

OpenEHR Foundation järjestää kansainvälisen seminaarin 25.3.2020 maaliskuussa Helsingissä Kuntatalolla. Edeltävänä päivänä ti 24.3. klo 15-18 on lisäksi erillinen työpaja sosiaalitoimen tietosisältöjen ja OpenEHR-arkkityyppien tiimoilta. UNA on mukana tilaisuuden yhteistyökumppanina.

OpenEHR-tietomalli on avoin kaikille käyttäjilleen ilman riippuvuuksia järjestelmätoimittajiin, tämä tukee parempaa sote-tietojen hallintaa ja yhteentoimivuutta. Se voi osaltaan toimia myös modulaarisen monen toimittajan järjestelmäkokonaisuuden mahdollistajana. Avointa, kansainvälistä OpenEHR -tietomallia hyödynnetään myös UNA Ydin -ratkaisussa.

Ideologialtaan OpenEHR ja sen kehitys perustuu avoimuuteen, lähtökohtaisesti projektit jakavat tuotoksensa yhteisölle. Seminaarissa tarjoutuu mahdollisuus saada näkymää ja kuulla kokemuksia siitä, mitä̈ Pohjoismaissa ja Euroopassa OpenEHR-pohjaisesti on menossa. Kannattaa osallistua.

Ilmoittautuminen ja lisätietoa: 2020 Open EHR Day

UNA Rajapintaoppaan esittely 21.4.2020

UNA Rajapintaopas on palvelu, josta saa ajantasaiset tiedot UNA-ratkaisujen rajapinnoista. UNA Rajapintaopas sisältää rajapintojen tietosisällöt, yhteyskäytännöt, esimerkit ja ohjeet rajapintojen käyttämiseksi. 

UNA Oy järjestää UNA Rajapintaoppaan esittelytilaisuuden tiistaina 21.4.2020. Tilaisuus järjestetään Kuntatalolla (kokoustila Karhu A3.23) klo 9:00 alkaen.

Tilaisuuden agenda:

 • Aamusessio (klo 9:00-11:00)
  • UNA Rajapintaoppaan esittely
  • UNA Ydin ja Tilannekuva -demo
 • Lounas
 • Iltapäiväsessio (klo 12-14)
  • UNA Ytimen tulevaisuus ja roadmap
  • Kehitysaihioiden priorisointi 

Päivä on tarkoitettu UNA-omistajaorganisaatioiden edustajien ja UNA Ytimen integraatio- ja tiedonhallintapalvelun sekä Tilannekuvan ensivaiheen ICT-toimittajien yhteiseksi. Kutsut on lähetetty asianosaisille. Kutsua voi edelleen välittää näissä organisaatioissa aihepiirin parissa työskenteleville. (mikäli et saanut kutsua, yhteys: teppo.kunnari@unaoy.fi)

Muille kiinnostuneille ICT-toimittajille järjestetään erillinen tilaisuus myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Samana päivänä oleva UNA-asiakasneuvottelukunnan kokous pidetään niin ikään Kuntatalolla (kokoustila Penger). Lounaan jälkeen asiakasneuvottelukunnan jäsenet siirtyvät siis iltapäiväsession sijaan omaan kokoukseensa.

UNA Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä 2020

UNA Oy on jälleen mukana Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivät 2020 -tapahtumassa 11.-13.5.2020 Turun messukeskuksessa.  Osastomme (nro 500) sijaitsee lähellä näyttelytilan Auditorioon johtavia ovia. Osastolla ajankohtaisen tilannetiedon ja inspiroivien tapaamisten lisäksi mahdollisuus UNA Ytimen Tilannekuvan ja UNA Lomakepalvelun testaamiseen!

Virallisessa ATK-päivien ohjelmassa UNA näkyy seuraavasti:

 • Ti 12.5. klo 15:00  Hoitotyön lähiesimiehen tiedolla johtamisen työpöytä – UNA-pilottihanke
 • Ti 12.5. klo 16:30  Sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmien uudistaminen UNA-yhteistyössä
 • Ke 13.5. klo 9:30 UNA ratkaisu – UNA Ydin ja Kaari ohjelma – tilannekatsaus

Virallisten puheenvuorojen ja osaston lisäksi järjestämme tietoiskuja ajankohtaisista asioista seuraavasti:

 • Kokoustila 5, tiistai klo 14-15
 • Kokoustila 5, keskiviikko klo 12-13

eHealth Oulu

Lisäksi olemme kevään aikana mukana mm.  E-Health seminaaripäivässä Oulussa 2.4.2020. (https://ouluhealth.fi/event/e-health-seminaaripaiva-tulevaisuuden-terveydenhuoltoa-luomassa/)

Lisätietoja:

Viestintäpäällikkö Tommi Ryhänen, tommi.ryhanen(a)2m-it.fi, +358 (0)50 544 9632

Scroll to Top