Closeup of a microphone

UNA-infotilaisuuksia syyskaudella

UNA Oy järjestää syyskaudella UNA Ytimeen ja UNA Kaareen liittyvät yleiset sote-organisaatioille suunnatut infotilaisuudet Helsingissä seuraavasti:

•   27.8.2019 Kaari-päivä (Paasitorni, Helsinki)
•   11.12.2019 UNA Ytimen toiminnalliset pilotit -päivä (Kuntatalo, Helsinki)

UNA Kaari -hankinta on käynnistymässä syksyllä 2019. Kaari-päivän tarkoitus on informoida hankinnan ja hankkeen valmistelun tilanteesta ja antaa valmiuksia alueiden valmisteluorganisaatioille. Tilaisuuden aamupäivä on varattu key note -puheenvuoroille, joissa käydään läpi kansallisen sote-valmistelun tilannetta sekä yhteistyötä. Iltapäivän osuudessa pureudutaan tarkemmin projektin osakokonaisuuksiin, joita ovat kokonaisarkkitehtuuri, sisältöjen määrittelyt, sopimus- ja hankintajuridiikka sekä alueiden valmistelun tuki.

Toiminnalliset pilotit -päivässä esitellään neljä UNA Ydin -ohjelman pilottia. Kustakin pilotista kerrotaan nykytilanteen haasteista, UNA Ytimen mahdollistamasta toiminnan muutoksesta sekä pilotin suunnittelusta ja toteutuksen vaiheesta.

Tilaisuudet on suunnattu kuntien ja kuntayhtymien sote-johdolle ja tietohallinnolle sekä organisaatioiden toiminnan kehittämisessä mukana oleville.

Tapahtumien tarkempi agenda ja varsinaiset kutsut lähetetään pian kesälomien jälkeen, mutta merkkaa tilaisuudet jo nyt kalenteriisi!

Lisätietoja:
Viestintäpäällikkö Tommi Ryhänen, tommi.ryhanen(a)2m-it.fi, +358 (0)50 544 9632

Scroll to Top