UNA Lääkäripäivillä 2020!

UNA on mukana Lääkäri 2020 -tapahtumassa Messukeskuksessa 8.1.-10.1.2020. Lääkäri 2020 -tapahtuma eli tuttavallisemmin Lääkäripäivät tarjoaa korkeatasoista ja monipuolista koulutusta niin erikoislääkäreille kuin yleislääkäreillekin. Tammikuun 8.päivä alkavien päivien teemana on terveys ja kestävä kehitys. Tapahtuma on myös lääkärien, lääkealan ja muiden terveysalan vaikuttajien valtakunnallinen kohtaamispaikka.

UNA-yhteistyö ja UNA Oy ovat mukana tapahtumassa omalla osastollaan. Osasto (2a49) sijaitsee lähellä BusinessFinlandin, Sitran sekä HealthTech Finlandin järjestämää DIgIT Popup -lavaa. Tervetuloa tapaamaan meitä ja kuulemaan ajankohtaisimmat kuulumiset toteutusprojektien etenemisestä sekä antamaan oma panoksesi meidän (lähes) kaikkien yhteisen yhteistyön edistämiseksi!

Osaston lisäksi UNA on vahvasti edustettuna 8.1.2020 klo 13:30-15 järjestettävässä sessiossa ”Ajankohtaista terveydenhuollon tietojärjestelmistä”. Mukana ovat UNA Oy:n hallituksen puheenjohtaja Leena Setälä sekä UNA Oy:n erityisasiantuntija Arto Virtanen. Lue lisää: http://laakaripaivat.fi/2020/kurssit/ajankohtaista-terveydenhuollon-tietojarjestelmista/

Nähdään siis Lääkäripäivillä heti vuodenvaihteen jälkeen!

Scroll to Top