UNA Katalogi on julkaistu!

UNA-ratkaisut esittelevä palvelukatalogi UNA Katalogi on nyt julkaistu UNA Oyn verkkosivuilla.

UNA Katalogista löydät kaikkien UNA-ratkaisujen (Lomake UNA, Suostumus UNA, Tilannekuva UNA, Ydin UNA) esittelyt, kuvaukset sekä muun muassa asiakastarinoita ja käyttäjäkokemuksia. Katalogi sisältää tietoa myös UNA-ratkaisujen käyttöönottoprosessin läpiviennistä.

Yhdessä UNA Oppaan kanssa UNA Katalogi muodostaa kaikille avoimen tietopankin, jonka avulla saat hyvän yleiskuvan UNA-ratkaisuista ja pääset liikkeelle niiden hyödyntämisessä.

UNA Katalogin julkaisu on osa ohjelmavaiheen aikana kehitettyjen UNA-ratkaisujen ja niiden käyttöönottojen tuotteistamista.

Ohjaavana periaatteena UNA-käyttöönotoissa toimii se, että ratkaisujen käyttöönotto on tehtävissä helposti ja omatoimisesti asiakasorganisaation itsensä toimesta.

UNA tukee käyttöönottoprosessia sen valmistelusta aina tuotantoon siirtoon saakka ja tarjoaa myös laajan kattauksen erilaista tukevaa materiaalia. Käyttöönoton tuesta vastaa UNA Käyttöönottotoimisto.

UNA-ratkaisujen tuotantokäytön aikaisesta tuesta ja palvelunhallinnasta vastaa UNA Tuki. Loppukäyttäjien tuesta (1.tason tuki) vastaa aina ensisijaisesti käyttäjäorganisaation oma tukipalvelu. UNA Tuki on käyttäjäorganisaation omien tukipalveluiden käytettävissä sellaisissa UNA-ratkaisuita koskevissa palvelupyynnöissä, joita ei 1.tasolla voida ratkaista.

Tarkemmat kuvaukset yhtiöltä saatavista muista asiantuntijapalveluista päivittyvät UNA Katalogiin myöhemmin.

Siirry UNA Katalogiin ja tutustu UNA-ratkaisuihin tästä.

Scroll to Top