Photo glasses of champagne

UNA Oy yksi vuotta

Lauantaina 15.12.2018 juhlittiin UNA Oy:n 1-vuotissyntymäpäivää. Yhtiön toimintaa on hiljalleen viritelty vuoden aikana, nyt loppuvuodesta isommin harppauksin. UNA Oy toimii maan kattavassa yhteisössä, mistä voimme olla iloisia! Yhdessä olemme rakentamassa jotain suurta ja vaikuttavaa!

Mennyt vuosi on ollut hankkeen parissa hyvin aktiivinen ja hanketekeminen alkaa vähitellen muuttua konkreettisiksi palveluiksi, sillä lomakepalvelun (Lomake UNA) ensimmäiset käyttöönotot tapahtuvat pian vuodenvaihteen jälkeen. Lomake UNA on STM-vaiheistusasetuksen mukainen valtakunnallinen toteutus, jolla käyttäjä näkee ja voi laatia sähköisesti lomakkeet Kanta:an ja sitä kautta edelleen välitettäväksi asianosaisille viranomaistahoille.

UNA-ytimen hankinta puolestaan etenee alkuvuodesta tehtävän hankintapäätöksen jälkeen toteutusvaiheeseen. Ensimmäisten ytimen toiminnallisten pilottien on määrä käynnistyä jo vuoden 2019 aikana. Myös UNA-ytimen päälle rakentuvien ammattilaisen työprosesseja tukevien ratkaisuiden (ns. konsortiokohtaiset hankinnat) valmistelu etenee nyt nopeasti.

Suuri kiitos kaikesta tehdystä työstä, yhteistyöstä ja yhteisöllisyydestä UNA-hankkeen toiminnassa mukanaoleville ja kumppaneillemme tämän vuoden osalta.

UNA Oy ja UNA-hanketoimisto toivottavat kaikille Hyvää Joulua ja Onnea Uudelle Vuodelle!

(UNA Oy on lahjoittanut joulukorttirahat syntymäpäivän kunniaksi Pelastakaa Lapset r.y:lle.)

Lisätietoja

  • Toimitusjohtaja Katja Rantala, etunimi.sukunimi(at)unaoy.fi +358 (0)44 468 5000
Scroll to Top